bigkan.com

home design : Long Narrow Along With Bright Hallway Inside SC PTV House Due To Skylight Window Allowing Sunlight To Enter Interior White Exterior Wrapping Modern House near the Lake Scenery

home design:Long Narrow Along With Bright Hallway Inside SC PTV House Due To Skylight Window Allowing Sunlight To Enter Interior White Exterior Wrapping Modern House near the Lake Scenery

home design. Thursday , January 26th , 2017 - 08:50:05 AM

Two important criteria for the clients were that the project had to include a central courtyard and that the main living areas were to have double volume. At the front of the plot the concept of a traditional Cape Dutch Langhuis with gabled ends was conceptualized. This part of the house was designed to contain the formal lounge & dining, informal lounge & braai room as well as the master bedroom and en-suite, giving all these areas direct access to the front pool terrace with spectacular views to the surrounding vineyards and mountains. In the Langhuis open trusses were used to give all the rooms a larger volume. To the rear of the Langhuis the two side wings and a linking lobby create a sheltered central courtyard which also visually links the kitchen to the family TV lounge. Identical feature stairs link to the guest bedroom suites located in the roof lofts of these back wings.

On the ground floor, the villa is shaped, with two wings. There are three separate storey volumes on top of main ground volume, two of which are perpendicular to it, and the third is situated at the intersection of wings (with a bit of translation). Storey volumes emphasize and cover entrances and, functionally, gather similar content. Basement, which extends under the fragment of the ground floor, contains the engine room and technology of the pool. The southwestern wing of the ground floor contains service facilities, pool area, locker rooms and entrance for guests and external visitors. The southeastern wing contains the owners’ living quarters that may be, optionally, separated or integrated through large sliding doors. The southern storey volume is a guest unit with two bedrooms and a suite. The northern storey volume is recreational, with fitness, sauna and relaxation area and the eastern storey volume is the family’s sleeping tract.

Venture outside to the incredible infinity-edged pool featuring a 12 person spa, fireplace, and entertainment area. The partially-submerged chaise lounges, reminiscent of a Greek island getaway, face the Pacific ocean in the distance as the basin of Los Angeles unfolds like a blanket. Taken altogether, the home demonstrates how the cleanest lines and understated detailing can create the most profound impact. To describe this home as anything less than a team’s greatest work falls short of its brilliance. Every detail of this majestic estate showcases the five years of heart and dedication that went into making 9945 Beverly Grove the perfection that it is, a truly one-of-a-kind property of rare distinction.


Gallery of Long Narrow Along With Bright Hallway Inside SC PTV House Due To Skylight Window Allowing Sunlight To Enter Interior White Exterior Wrapping Modern House near the Lake Scenery

home design:Long Narrow Along With Bright Hallway Inside SC PTV House Due To Skylight Window Allowing Sunlight To Enter Interior Amazing Far View Of SC PTV House Near Small Lake Reflected House Inside Water Along With Courtyard Inside Front Of Ithome design:Long Narrow Along With Bright Hallway Inside SC PTV House Due To Skylight Window Allowing Sunlight To Enter Interior Great SC PTV House Architecture Design Near Concrete Outdoor Floor Along With Adopting Beams For Ceiling As Well As Pillarshome design:Long Narrow Along With Bright Hallway Inside SC PTV House Due To Skylight Window Allowing Sunlight To Enter Interior Brilliant SC PTV House Interior Design Near Granite Floor Along With Large Glass Window Overlooking Swimming Poolhome design:Long Narrow Along With Bright Hallway Inside SC PTV House Due To Skylight Window Allowing Sunlight To Enter Interior Long Narrow Along With Bright Hallway Inside SC PTV House Due To Skylight Window Allowing Sunlight To Enter Interiorhome design:Long Narrow Along With Bright Hallway Inside SC PTV House Due To Skylight Window Allowing Sunlight To Enter Interior Small Lake Inside Front Of SC PTV House Along With Green Vegetations Giving Not Only Scenic View But Also Fresh Ambiancehome design:Long Narrow Along With Bright Hallway Inside SC PTV House Due To Skylight Window Allowing Sunlight To Enter Interior Tiny Infinity Pool At SC PTV House Adopting Timber Roof Along With Concrete Liner Near Green Lawn Covering Ithome design:Long Narrow Along With Bright Hallway Inside SC PTV House Due To Skylight Window Allowing Sunlight To Enter Interior Stunning Facade View Of SC PTV House From Distance Displaying Small Lake Along With Large Courtyard Full Of Vegetationhome design:Long Narrow Along With Bright Hallway Inside SC PTV House Due To Skylight Window Allowing Sunlight To Enter Interior Exciting Open Outdoor Hallway Design At SC PTV House Near Beams On Top Along With Concrete Flooring Ideashome design:Long Narrow Along With Bright Hallway Inside SC PTV House Due To Skylight Window Allowing Sunlight To Enter Interior Beautiful Courtyard Near Green Lawn Along With Lush Vegetations At SC PTV House Displaying Coconut As Well As Palm Treeshome design:Long Narrow Along With Bright Hallway Inside SC PTV House Due To Skylight Window Allowing Sunlight To Enter Interior Awesome SC PTV House View From Distance Showing Bright Interior Lighting Through Window At Night

Rate This : Long Narrow Along With Bright Hallway Inside SC PTV House Due To Skylight Window Allowing Sunlight To Enter Interior

70out of 100based on 180 user ratings
1 hearts 2 hearts 3 hearts 4 hearts 5 hearts

Posts of The Week In home design

Restoration Home Design Displaying Wooden Constructions

Restoration Home Design Displaying Wooden Constructions

White Exterior Wrapping Modern House near the Lake Scenery

White Exterior Wrapping Modern House near the Lake Scenery

Design of Dwelling House near Sweden Seashore
Design of Dwelling House near Sweden Seashore
Great Inspirations To Build An Art Deco Style Into Your Home
Great Inspirations To Build An Art Deco Style Into Your Home
Comment for Long Narrow Along With Bright Hallway Inside SC PTV House Due To Skylight Window Allowing Sunlight To Enter Interior

About  • Contact  • Topics  • Privacy Policy  • Terms of Service  • Copyright/IP Policy
Copyright © 2017· Home Design Ideas and Interior Inspirations. All Wrong Reserved.


Article Index    : ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123456789
Gallery Index  : ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZ0123456789


Any content, trademark/s, or other material that might be found on the Bigkan website that is not Bigkan’s property remains the copyright of its respective owner/s. In no way does Bigkan claim ownership or responsibility for such items, and you should seek legal consent for any use of such materials from its owner.